VÁCI BOLT NYITVATARTÁSA: hétfõ 9:00-13:00 / keddtõl-péntekig 9:00-16:00 / szombat 9:00-12:00
Csomagküldés GLS futárszolgálattal 1-2 munkanapon belül

Kategórialista megnyitása
Whitford Eterna bevonatos fazék - lábas
Az eterna bevonatú lábas és fazék karcálló, kopásálló. A Whitford Eterna bevonat a jelenleg gyártott legtartósabb nemtapadó bevonat, mely minimális zsírmennyiség mellett is megakadályozza, hogy leégjen az étel. Az eterna bevonatos lábas és fazék környezetbarát, nem tartalmaz káros anyagokat, PFOA mentes, kadmiummentes és ólommentes. A bevonat a fém kiszedő eszközök használatát bírja. A Berlinger Haus Eternal Collection eterna bevonatú edénycsaládja, lábas és fazék mindenki számára tökéletes választas, ha fontos a minőség és a tartósság. Az eterna bevonatú edény szegecselt fogantyúkkal szerelve, minden tűzhelyen, indukciós főzőlapon is használható. Sütőbe is tehető mivel teljesen fém és nincs rajta semmilyen műanyag, fedővel 220 fokig, fedő nélkül 260 fokig hőálló.
Bezár
Most minden feliratkozónk
Süteménykiszúró formát vagy mintás fakanalat
kap rendelése mellé!
Iratkozzon fel most hírlevelünkre, rendeljen tőlünk bármilyen értékben december 29-ig, és rendeléséhez egy süteménykiszúró formát vagy egy mintás fakanalat adunk ajándékba!
Egy feliratkozó összesen 1 db süteménykiszúró formát vagy 1 db mintás fakanalat kaphat, amit a képeken látható 10 fajtából véletlenszerűen választunk. Az ajándék a váci boltban személyesen is átvehető. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően történik.
Bezár