VÁCI BOLT NYITVATARTÁSA: hétfõ 9:00-13:00 / keddtõl-péntekig 9:00-16:00 / szombat 9:00-12:00
Csomagküldés GLS futárszolgálattal 1-2 munkanapon belül

Kategórialista megnyitása
Öntöttvas edény - fazék - lábas
Az öntöttvas edények fazék és vas lábas egyik előnye az egyenletes melegedés és hőtartás, ezért az öntöttvas edény fedővel ideális választás a kenyérsütéshez. Az öntött vasedény bármelyik tűzhelyen használható, indukciósan is. Zománcozott La Cuisine öntöttvas edény és zománcos vaslábas az egyik legjobb öntöttvas edény kemencébe. Nagy öntöttvas lábas vagy kis öntöttvas fazék, mind jó választás ha egy tartós kenyérsütő edény vagy öntöttvas főzőedény kell a konyhába. Ha eladó öntöttvas edény vásárlás a cél akkor irány a BercseKonyha váci Edényboltja.
Bezár
Most minden feliratkozónk
Süteménykiszúró formát vagy mintás fakanalat
kap rendelése mellé!
Iratkozzon fel most hírlevelünkre, rendeljen tőlünk bármilyen értékben december 29-ig, és rendeléséhez egy süteménykiszúró formát vagy egy mintás fakanalat adunk ajándékba!
Egy feliratkozó összesen 1 db süteménykiszúró formát vagy 1 db mintás fakanalat kaphat, amit a képeken látható 10 fajtából véletlenszerűen választunk. Az ajándék a váci boltban személyesen is átvehető. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően történik.
Bezár