VÁCI BOLT NYITVATARTÁSA: hétfő 9:00-13:00 / keddtől-péntekig 9:00-16:00 / szombat 9:00-12:00
Csomagküldés GLS futárszolgálattal 1-2 munkanapon belül

Kategórialista megnyitása
Kerámia - márvány - gránit bevonatos fazék - lábas
A kerámia-, márvány-, gránit bevonatos lábas és fazék felületén természetes, ásványi anyagokon alapuló nemtapadó bevonat van. A gránit bevonatú, márvány bevonatú és kerámia bevonatú lábas - fazék bevonatán a főzés és sütés során még magas hőmérsékleteken sem képződik mérgező vegyület. A márvány és gránit bevonatos edény könnyen tisztítható, környezetbarát, PFOA mentes, kadmiummentes, ólommentes és nem tartalmaz semmilyen káros anyagot. Tapadásmentes felületű, jó hőelosztású, energiatakarékos edény, ezért nagyon kevés olajjal is süthetünk és főzhetünk benne.
Bezár
Most minden feliratkozónk
Süteménykiszúró formát vagy mintás fakanalat
kap rendelése mellé!
Iratkozzon fel most hírlevelünkre, rendeljen tőlünk bármilyen értékben december 29-ig, és rendeléséhez egy süteménykiszúró formát vagy egy mintás fakanalat adunk ajándékba!
Egy feliratkozó összesen 1 db süteménykiszúró formát vagy 1 db mintás fakanalat kaphat, amit a képeken látható 10 fajtából véletlenszerűen választunk. Az ajándék a váci boltban személyesen is átvehető. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően történik.
Bezár