VÁCI BOLT NYITVATARTÁSA: hétfõ 9:00-13:00 / keddtõl-péntekig 9:00-16:00 / szombat 9:00-12:00
Csomagküldés GLS futárszolgálattal 1-2 munkanapon belül

Kategórialista megnyitása

Jogi nyilatkozat

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a honlapunkon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák és grafikák, illetve a honlap az Ön képernyőjén megjelenő kialakítása a szerzői jogról szóló 1999.évi LXXVI. törvény rendelkezése értelmében védelem alatt állnak.

Ennek megfelelően a honlapunkon megjelenő adatokat, dokumentumokat, információkat, képeket, ábrákat, és grafikákat a saját személyes használattól eltérő, vállalkozási-jövedelemszerző célra történő felhasználásra kizárólag a Bercse Kft. előzetes és írásbeli engedélye alapján lehet .

Bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, terjeszteni, tárolni és átruházni tilos!

Bezár
Most minden feliratkozónk
Süteménykiszúró formát vagy mintás fakanalat
kap rendelése mellé!
Iratkozzon fel most hírlevelünkre, rendeljen tőlünk bármilyen értékben december 29-ig, és rendeléséhez egy süteménykiszúró formát vagy egy mintás fakanalat adunk ajándékba!
Egy feliratkozó összesen 1 db süteménykiszúró formát vagy 1 db mintás fakanalat kaphat, amit a képeken látható 10 fajtából véletlenszerűen választunk. Az ajándék a váci boltban személyesen is átvehető. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően történik.
Bezár