Vas - öntöttvas serpenyő
A csiszolt serpenyőt az első használat előtt ki kell törölni ronggyal, majd szárazon ki kell égetni láng fölött kívül és belül is, amíg kékes árnyalatot nem kap!
A vas szeletsütőt minden használat után be kell zsírozni vagy olajozni az esetleges rozsdásodás miatt!
Vizes, nedves helyen nem tárolható és mosogatógépbe sem tehető!
Megfelelő használat mellett egy sokáig használható terméket kapunk kezünkbe.
Az öntöttvas serpenyők előnye, hogy bármelyik tűzhelyen használható, indukciósan is. A vas szeletsütők jól tartják a hőt, ezért a bennük készült étel finomabb. A főzéskor a serpenyőből kioldódó vas a szervezetre jótékonyan hat, így aki kevés húst fogyaszt az is beviheti a szervezetébe a megfelelő mennyiségű vasat. Ha elég zsiradékkal főzünk, akkor nem ragad le bennük az étel.
A vas szeletsütőt minden használat után be kell zsírozni vagy olajozni az esetleges rozsdásodás miatt!
Vizes, nedves helyen nem tárolható és mosogatógépbe sem tehető!
Megfelelő használat mellett egy sokáig használható terméket kapunk kezünkbe.
Az öntöttvas serpenyők előnye, hogy bármelyik tűzhelyen használható, indukciósan is. A vas szeletsütők jól tartják a hőt, ezért a bennük készült étel finomabb. A főzéskor a serpenyőből kioldódó vas a szervezetre jótékonyan hat, így aki kevés húst fogyaszt az is beviheti a szervezetébe a megfelelő mennyiségű vasat. Ha elég zsiradékkal főzünk, akkor nem ragad le bennük az étel.