VÁCI BOLT NYITVATARTÁSA: hétfő 9:00-13:00 / keddtől-péntekig 9:00-16:00 / szombat 9:00-12:00
Csomagküldés GLS futárszolgálattal 1-2 munkanapon belül

Kategórialista megnyitása
Teflonos fazék - lábas
A teflonos fazék-lábas nagy előnye, hogy minimális zsiradékkal főzhetünk benne. A teflon lábas és fazék könnyen kezelhető, mert az étel nem ragad le benne. A bonyhádi magyar teflonos Platinum edények háromrétegű teflon bevonatot tartalmaznak, amely a tapadásmentes Teflon Classic bevonatnál vastagabb és sokkal ellenállóbb. A Platinum bevonat a teflon edényeket dörzsállóvá teszi, ezért a fém konyhai eszközök használata megengedett. A normál teflon bevonatú lábas és fazék használatakor ügyelni kell arra, hogy műanyag, szilikon vagy fából készült főzőkanalat illetve lapátot használjunk, hogy ne sérüljön meg a teflon bevonat.
Bezár
Most minden feliratkozónk
Süteménykiszúró formát vagy mintás fakanalat
kap rendelése mellé!
Iratkozzon fel most hírlevelünkre, rendeljen tőlünk bármilyen értékben december 29-ig, és rendeléséhez egy süteménykiszúró formát vagy egy mintás fakanalat adunk ajándékba!
Egy feliratkozó összesen 1 db süteménykiszúró formát vagy 1 db mintás fakanalat kaphat, amit a képeken látható 10 fajtából véletlenszerűen választunk. Az ajándék a váci boltban személyesen is átvehető. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően történik.
Bezár