Gulyás bográcsok és halfőző bográcsok, valamint a bogrács állványok a bográcsozás alapeszközei. A bajai halászlé készítésekor a halfőző bográcsban a szűkülő kialakítás miatt a lé kisebb felületen tud párologni, így a halászlé kisebb ideig, nagyon magas hőfokon fő, ami amiatt fontos, hogy a halhús ne essen szét.
Az alföldi bográcsban vagy más néven gulyásbográcsban jobban párolog a lé és emiatt az étel íze vaskosabb, intenzívebb.
Hagyományos bográcsételeket főzhetünk benne többek között slambucot, öreglebbencset vagy akár birkapörköltet is.
A bográcsokat kicsitől a nagy méretig árusítjuk.
A tálaláshoz is kaphatóak zománcozott és rozsdamentes tálaló bográcsok. A bogrács állványokat sima és állítható (teleszkópos) változatban is forgalmazzuk.
A nyárssal húst és egyéb ételt tudunk egyszerűen sütni a szabadban.
Az alföldi bográcsban vagy más néven gulyásbográcsban jobban párolog a lé és emiatt az étel íze vaskosabb, intenzívebb.
Hagyományos bográcsételeket főzhetünk benne többek között slambucot, öreglebbencset vagy akár birkapörköltet is.
A bográcsokat kicsitől a nagy méretig árusítjuk.
A tálaláshoz is kaphatóak zománcozott és rozsdamentes tálaló bográcsok. A bogrács állványokat sima és állítható (teleszkópos) változatban is forgalmazzuk.
A nyárssal húst és egyéb ételt tudunk egyszerűen sütni a szabadban.