Kategórialista megnyitása

Csomagküldés szállítási díjak törésgaranciával (GLS)

 

Szállítási díj utánvéttel : 1790 Ft
1 munkanapos szállítás törésgaranciával

Szállítási díj előreutalással: 1790 Ft
1 munkanapos szállítás törésgaranciával


Minimum rendelési összeg a csomagküldéshez:  3000 Ft + szállítási díj (1790 Ft) = 4790 Ft
Ezen összeg alatt csak személyesen a váci boltban lehet vásárolni!
 

Terméket csomagban GLS-sel küldünk ki, postai levélben nem.
Értékhatár alatt nem küldünk ki terméket, ha telefonálnak a telefonban is ezt fogjuk mondani.
 

Törésgarancia

A termékeket a lehető leggondosabban csomagoljuk, de ha esetleg a szállítás közben mégis megsérül valamelyik termék, akkor azt kicseréljük vagy visszautaljuk az árát.


Fizetési módok és szállítási idő

Utánvét:
Utánvétes fizetési mód esetén a csomag átvételekor kell fizetni egy összegben a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával.
Ha a rendelés munkanap délelőtt 11 óráig megérkezik és minden termék készleten van akkor, a csomag a következő munkanap általában kiszállításra kerül.

A pontos szállítási napról, a szállítást megelőző munkanap e-mail-ben értesítést küldünk.


Előreutalás:
Előreutalásos fizetési mód esetén a csomag kiküldése előtt előre el kell utalni az összeget a Bercse Kft. bankszámlájára.
A bankszámlaszámot nyitvatartási időben a rendelési napon, nem nyitvatartási időben a következő munkanapon küldjük el a rendelésben megadott e-mail címre.
Ha már vásárolt korábban cégünknél előreutalásos fizetési módot használva, kérjük ne utaljon, addig amíg nem kap még egy megerősítő e-mailt bankszámlaszámmal!
Utaláskor a megjegyzés rovatba legyen szíves a számlázási nevet és a megrendelési azonosítót is feltüntetni.

Ha a pénz munkanap délelőtt 11 óráig megérkezik a bankszámlánkra akkor a csomag a következő munkanap kiszállításra kerül, ha 11 óra után érkezik meg a pénz, akkor valószínűleg 1 munkanappal később kapja meg a csomagot.
A pénz beérkezése banki nyitvatartási időben az utalástól számítva 4 óra is lehet.

A pontos szállítási napról, a szállítást megelőző munkanap e-mail-ben értesítést küldünk.


Készpénzes fizetés:
Amennyiben üzletben történő átvételt választja, akkor az áru átvételekor az üzletben kell készpénzben kifizetni a megrendelt áru értékét, természetesen ebben az esetben szállítási költséget nem kell fizetnie.

Bankkártyás fizetés:
Személyesen a váci üzletben van lehetősége bankkártyával fizetni. Csomagküldés esetén a futárnál is lehet bankkártyával fizetni!

 

Egyéb szállítási információk

A megrendelést ha egy mód van rá egy csomagba tesszük, de ha a terjedelem vagy a súly miatt nem fér egy csomagba a szállítási díj változik, ha változik, a rendelés leadása után e-mail-ben tájékoztatjuk!

Befőttes - szörpös - ivóleves - pálinkás üvegek szállítási díja a csomagolás munkaigényessége és a fokozott törékenysége miatt feláras csomagonként + 500 Ft.

Üvegárut csomagolással együtt 20 kg-ig teszünk egy csomagba.
Befőttes - szörpös - ivóleves üveget csomagban csak előreutalás után küldünk ki vagy személyesen a váci boltban lehet megvásároni, utánvéttel nem küldjük ki!

A szállítási díjak Magyarországon belüli szállításra vonatkoznak, külföldre nem küldünk csomagot.

Bezár
Most minden feliratkozónk
Süteménykiszúró formát vagy mintás fakanalat
kap rendelése mellé!
Iratkozzon fel most hírlevelünkre, rendeljen tőlünk bármilyen értékben december 29-ig, és rendeléséhez egy süteménykiszúró formát vagy egy mintás fakanalat adunk ajándékba!
Egy feliratkozó összesen 1 db süteménykiszúró formát vagy 1 db mintás fakanalat kaphat, amit a képeken látható 10 fajtából véletlenszerűen választunk. Az ajándék a váci boltban személyesen is átvehető. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően történik.
Bezár