VÁCI BOLT NYITVATARTÁSA
hétfő: 9:00-13:00 / kedd - péntek: 9:00-16:00 / szombat: 9:00-12:00

A webáruház fogadja a rendeléseket és 1-2 munkanapon belül a GLS kiszállítja

Kategórialista megnyitása
A teflon edények nagy előnye, hogy minimális zsiradékkal főzhetünk bennük. Könnyen kezelhetőek, mert az étel nem ragad le bennük. Főzéskor ügyelni kell arra, hogy műanyag, szilikon vagy fából készült főzőkanalat illetve lapátot használjunk, hogy ne sérüljön meg a teflon bevonat!
A Teflon Platinum bevonatú edény háromrétegű teflon bevonatot tartalmaz, amely a Teflon Classic bevonatnál mintegy másfélszer nagyobb rétegvastagságú és sokkal ellenállóbb. A Platinum bevonat az edényeket dörzsállóvá teszi, így a Platinum edények használatakor a fém konyhai eszközök (kanál, lapát, sült fogó) használata megengedett!
Ha a régi használt teflonedény bevonata megsérül, ne használjuk tovább, cseréljük ki, mert egy sérült bevonatú teflon edény az egészségre ártalmas!
Bezár
Most minden feliratkozónk
Süteménykiszúró formát vagy mintás fakanalat
kap rendelése mellé!
Iratkozzon fel most hírlevelünkre, rendeljen tőlünk bármilyen értékben december 29-ig, és rendeléséhez egy süteménykiszúró formát vagy egy mintás fakanalat adunk ajándékba!
Egy feliratkozó összesen 1 db süteménykiszúró formát vagy 1 db mintás fakanalat kaphat, amit a képeken látható 10 fajtából véletlenszerűen választunk. Az ajándék a váci boltban személyesen is átvehető. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően történik.
Bezár