A VÁCI BOLT ÜNNEPI NYITVATARTÁSA
dec. 16. szombat 8:30 - 12:00 / dec. 17. vasárnap 9:00-12:00  / dec. 23. szombat 8:30-12:00 / dec. 24. vasárnap Zárva

Kategórialista megnyitása

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Adatkezelés Nyilvántartási Száma:
NAIH-80141/2014.


Bercse Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) internetes értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a felhasználók személyes adatait.
Az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) miatt valamint hírlevél küldése céljából kezeli.
Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas.
A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. 

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait. 

1.) Adatkezelő adatai, elérhetősége

Név: Bercse Kft.
Cím: 2600, Vác, Köztársaság út 6.
Cégjegyzékszáma: 13-09-066098
Telefon: 06-27-317-610
E-mail: bercsekft@gmail.com
Web: www.bercsekonyha.hu


2.) Az adatkezelés jogalapja:
2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása. 

3.) Hozzájárulás az adatkezeléshez:
A felasználó hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. 

4.)Az érintettek köre:
Felhasználók valamint vásárlók

5.) A kezelt adatok köre:
A felhasználók által megadott a megrendelés teljesítéséhez valamint hírlevélküldéshez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email cím), Szállítási cím, Számlázási cím 

6.) Az adatgyűjtés célja:
A megrendelések teljesítése és számlázás valamint hírlevél küldése céljából kezelt adatbázis


7.) Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

a.) A Bercse Kft. dolgozói valamint a GLS szállítmányozási cég munkatársai. 

b.) GLS szállítmányozási cég elérhetősége:
GLS Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
2351 Alsónmémedi Európa u. 2
info@gls-hungary.com

c.) Tárhelyszolgáltató: AB Plusz Bt .
Tárhelyszolgáltató elérhetősége:
                           - címe:                  2049.Diósd, IV.Béla király u.48.
                           - telefonszáma:      06-20-362-6984
                           - E-mail címe:        abplusz@abplusz.hu                     

8.) Az adatkezelés időtartama:
Az adatkezelő az elektronikusan tárolt személyes adatokat a felhasználó kérésére történő törléséig tároja.
A felhasználó bármikor kérelmezheti az adatkezelőnél a tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, személyes adatainak helyesbítését, valamint törlését.
A hírlevélről történő leiratkozásra lehetőség nyílik minden hírlevél alján lévő link segítségével

 A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti. 

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, közérthető formában, a felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást.
Ha a felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. 

 

9.) A felhasználó jogorvoslati lehetőségei

Ha a felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál élhet
(cím: 1126 Budapest, Szilágyi erzsébet fasor 22/c  www.naih.hu ugyfelszolgalat@naih.hu)


10.) Cookie-k (sütik)

Az Uniós törvény értelmében fel kell hívni a felhasználó figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat ("sütiket") használ.
A cookie egy olyan fájl, amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.
A cookie-ban tárolt adatok: meglátogatott oldalak listája, munkamenet azonosító, kosár tartalma
A cookie-ban tárolt munkamenet azonosító az oldal bezárásáig, a további adatok a felhasználó által a saját böngészőjében történő törlésig kerül tárolásra.
A sütiket a felhasználó bármikor letilthatja a böngészője beállításaiban.
 

11.) Vonatkozó jogszabályok

2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az önrendelkezési szabadságról
2001. évi XCVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól

 
Bezár
Most minden feliratkozónk
Süteménykiszúró formát vagy mintás fakanalat
kap rendelése mellé!
Iratkozzon fel most hírlevelünkre, rendeljen tőlünk bármilyen értékben december 29-ig, és rendeléséhez egy süteménykiszúró formát vagy egy mintás fakanalat adunk ajándékba!
Egy feliratkozó összesen 1 db süteménykiszúró formát vagy 1 db mintás fakanalat kaphat, amit a képeken látható 10 fajtából véletlenszerűen választunk. Az ajándék a váci boltban személyesen is átvehető. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően történik.
Bezár